We gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ook ons privacybeleid vinden.

Nieuwbouwproject HART VAN MADE Parkwoningen in Made - Biemans Made Makelaardij

HART VAN MADE Parkwoningen, Made

Omschrijving

"Het historische hart van Made"

Het dorpshart van Made ondergaat een ware metamorfose. Rondom de voormalige kerk De Bernardus, die vanaf begin 2024 een nieuwe sociaal-culturele functie krijgt, vormt zich een groen park met een aantrekkelijk aanbod koopwoningen.

EEN PLEK VOOR JONG EN OUD
Met het openstellen van het gebied wordt de kerk het nieuwe middelmunt, welke van alle kanten benaderbaar wordt en gaat functioneren als de "huiskamer van Made". Een plek voor ontmoeting, cultuur, educatie en ontspanning. Zo wordt de kerk met recht het sociaal-cultureel dorpshart van Made, waar nog vele generaties van gaan genieten!

Met het openen van de vroegere Pastorietuin en de gezellige aangrenzende horeca aan het plein, ervaar je altijd een warm welkom als je thuiskomt in Hart van Made.

Omringd door historische gebouwen en groen vind je een plek voor ontspanning en ontmoeting. De besloten opzet van het hof maakt dat je zorgeloos door het park kunt wandelen en spelen. En door de aangrenzende horeca ervaar je overal een prettige levendigheid.

VOEL JE THUIS TE MIDDEN VAN HET GROEN

Grenzend aan het park verschijnen binnenkort twee verrassend flexibele tweekappers. Waar de charme van het verleden samensmelt met het comfort van vandaag voelt elke dag als een wandeling in het park.

TIJDLOOS GENIETEN
Met hun talloze opties komen de luxe parkwoningen aan al jouw woonwensen tegemoet. De architectuur is geïnspireerd op het begin van de vorige eeuw. Dankzij de doordachte dakkapel en charmante Franse balkons krijgt jouw huis nog meer allure en inhoud en wordt elke hoek optimaal benut. De ruime tuin nodigt uit tot heerlijke momenten buiten, met als overbuur het groene park. Adem de frisse ochtendlucht in tijdens een rondje joggen of loop gezellig het centrum in en zie het dorp ontwaken tijdens de weekmarkt.

EEN WARM WELKOM
Bij binnenkomst voel je meteen de gastvrijheid. De grote raampartijen laten het daglicht rijkelijk binnenstromen voor een naadloze verbinding met de achtertuin. De woonvertrekken, verdeeld in twee delen, nodigen uit tot jouw unieke indeling. Wordt het een extra grote zithoek met een aparte leefkeuken? of kies je voor een eigen vleugel met een bad- en slaapkamer op de begane grond?
De ruimtelijkheid strekt zich verder uit over de verdiepingen, waar je maar liefst vier slaapkamers kunt realiseren. Welkom thuis, waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt.

VAN HUIS NAAR HEMELS
Dat vind je niet snel, een woning die je de ruimte geeft voor al jouw dromen. Ga je voor een handige berging voor alle fietsen of wordt het toch die inspirerende werkruimte boordevol ambitie? Ook de eerst verdieping opent deuren naar talloze opties - van een walk-in closet of rommelkamer tot een vierde slaapkamer voor een druk gezin. Richt jouw leven in zoals jij dat wilt!

MEER DAN KOKEN
Stel je voor terwijl de heerlijke geuren zich verspreiden, kijk je vanuit de hoge keukenramen uit over de tuin die met de seizoenen meeverandert. In dit huis is de keuken niet alleen een plek om te koken, het is het kloppend hart van gezelligheid.
Met de optie van een heuse leefkeuken, gescheiden van de woonkamer, creëer je de meest culinaire meesterwerken en laat je daarna de boel even voor wat het is om samen op de bank neer te ploffen.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 670.000 tot € 735.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar

Bouw

Start bouw
01-06-2024
Start oplevering
01-07-2025
Aantal woningen
2

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
191m² tot 204m²
Perceeloppervlakte
1m² tot 1m²
Inhoud
738m³ tot 782m³

Meer informatie

Woningtypen

Parkwoningen

€ 670.000 tot € 715.000
191m² tot 204m²
2 van 2 Woningen beschikbaar

Beschikbare woningen

Parkwoningen 0 ong € 670.000 v.o.n. 191m²
Parkwoningen 0 ong € 715.000 v.o.n. 204m²

Locatie

[ { "address": " 0", "zipCode": "4921 BK", "city": "Made", "lat": 51.6791162, "lng": 4.7971419, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"saturation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Contact opnemen
Interesse in dit project? Vul onderstaande formulier in of bel 0162 - 67 24 24

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?
Whatsapp Icon
Snel antwoord op je vraag?