We gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ook ons privacybeleid vinden.

Vrije kavel 1 ong, Bouwgrond in Made - Biemans Made Makelaardij

Vrije kavel 1 ong, Made

Omschrijving

Op de situatietekening op pagina 7 in de brochure zijn de bouwkavels middels bouwnummers aangeduid. De kaveloppervlakte varieert vanaf circa 530 m2 tot circa 615 m2.

Om je een indruk te geven van wat er allemaal bij de aankoop en bouw van je eigen woning komt kijken hebben we een stappenplan opgesteld.

In het stappenplan staat precies uitgelegd hoe het proces voor de aankoop van een bouwkavel en de bouw van je woning in zijn werk gaat.

Naast het stappenplan is er voor ieder kavel een kavelpaspoort uitgewerkt waarin alle afmetingen en voorwaarden staan opgenomen. De kavelpaspoorten zijn verkrijgbaar bij de makelaars.

In Prinsengaard worden 16 eengezinswoningen, 6 patiowoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaand geschakelde woningen en 3 bouwkavels gerealiseerd.

Met deze brede mix aan woningtypes is Prinsengaard een mooi gevarieerd plan, passend in de dorpse opzet van haar omgeving. De woningen van Prinsengaard zijn gesitueerd aan de Geraniumstraat, de Zilverschoon, de Klaproos, de Akkermunt en de Korenbloem en vormen de afrondende fase van de wijk Prinsenpolder. Deze wijk, met in totaal circa 200 woningen, biedt een moderne en stijlvolle woonomgeving, ingericht met aandacht voor historie en volop ruimte voor de natuur.

In Prinsengaard zie je dit terug in de verdeling van de percelen, waar je bij elke woning geniet van een heerlijke tuin. Maar ook in het openbaar gebied, met mooie groenstroken en bomen, aan de straten, naast de woningen en tussen de parkeerhoven.

De architectuur van Prinsengaard is klassiek met een moderne knipoog. Een gemêleerde rode baksteen wordt afgewisseld met accenten in een donkerbruine kleur. De combinatie met de antracietkleurige daken geeft de woningen een karakteristieke uitstraling.

De strakke vormen van de luifels, muurafdekkers en dakgoten zorgen voor een eigentijds en subtiel contrast. De grote raampartijen maken het gevelbeeld compleet, en zorgen daarbij binnen voor lekker veel licht en ruimte.

Alle woningen zijn klaar voor de toekomst: ze zijn energieneutraal en op en top duurzaam dankzij de toepassing van de nieuwste installaties en zonnepanelen. Daarbij worden de woningen op de begane grond voorzien van comfortabele vloerverwarming en zijn ze gasloos.

De woningen in Prinsengaard hebben alles wat je nodig hebt. De uitgekiende plattegronden zorgen voor een optimale indeling. De patiowoningen zijn standaard uitgerust met een volledig woonprogramma op de begane grond: hier komen wonen, koken, slapen en baden samen. Iedere woning is voorzien van een berging en parkeren kan bij de bouwkavels, vrijstaand geschakelde woningen en twee-onder-een-kapwoningen op eigen terrein. Voor de overige woningen en bezoekers is er volop parkeergelegenheid in de parkeerhoven aan de straat.

Op de bouwkavels bouw je je eigen kasteel, maar ook de woningen bieden je volop vrijheid. Zo zijn er tal van mogelijkheden om jouw huis geheel naar wens in te delen en uit te breiden. Kom aan tafel en ontdek de diverse opties!

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 325.000 v.o.n.
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
615m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Documenten

Contact opnemen
Interesse in deze woning? Vul onderstaande formulier in of bel 0162 - 67 24 24

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.